Brukervennlige nettsider til god pris – tilpasset ulike skjermstørrelser

Du trenger ny SEO-tilpasset website med responsivt design, utviklet i et CMS, optimalisert med hensyn på WCAG!

Konkurrent

Ønsker du en ny nettside som er søkbar, enkel å oppdatere, og  som vises bra på ulike skjermstørrelser, samt følger lovpålagte regler om universell utforming?

Hilde Degerdal

Hos meg får du "nettsider som er søkbare, enkle å oppdatere, og  vises bra på ulike skjermstørrelser, samt følger lovpålagte regler om universell utforming".

"Trenger du ny SEO-tilpassede websites med responsivt design, optimalisert med hensyn på WCAG utviklet i et CMS?" er det  samme, men de ordene får du andre steder!

Brukervennlige nettsider tilpasset ulike skjermstørrelser

Jeg har bred kompetanse innen web, og ønsker å bygge din nettside slik du vil ha den. Jeg er opptatt av at det skal føles trygt og hyggelig og utarbeide nettsider hos meg. Mitt fokus er brukervennlighet både i det ferdige produktet og i utviklingen. Her er ingen spørsmål for dumme!!

WordPress er et system for utvikling av nettsider, hvor det er enkelt å bytte innhold i ettertid. WordPress er det mest brukte av slike systemer. Jeg utvikler nå websider hovedsakelig i dette rammeverket. Men har også mange nettsider skreddersydd i html, css og php.
Uansett hvilke verktøy vi velger, får du en grundig opplæring/dokumentasjon av hvordan oppdatering av nettsiden skal foregå.

Nettsider utviklet av meg er:

  • brukervennlige
  • tilpasset ulike skjermstørrelser, (Smarttelefoner, tablets eller datamaskiner). Dette er det som ofte kalles nettsider med responsivt design
  • utarbeidet i samarbeid med kunden
  • universell utformet etter WCAG -standarden, som nå er lovpålagt
  • utformet med tanke på god søkbarhet (SEO)
  • i nyere tid hovedsakelig utviklet i WordPress
  • mulig å få skreddersydd i html, css (og php)

 

Jeg kan også ta på meg oppdatering av eksisterende nettsider - også sider som ikke er utviklet av meg.